Image Alt

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

Naast de dagopvang biedt De Berenboot ook buitenschoolse opvang aan op de locatie Deken Dr. Dirckxweg 4 te Bavel. BSO De Berenboot is een kleinschalige buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 10 jaar.

Een ideale uitvalbasis als je nog een jonger kindje hebt dat op dezelfde locatie bij het kinderdagverblijf opvang heeft.

Ophalen bij school

De Berenboot werkt samen met basisscholen de Spindel en de Toermalijn. We staan op vaste plekken en tijden klaar om je kind op te vangen van school. Onze mensen zijn uiteraard herkenbaar voor de kinderen door de Berenboot kleding. Samen lopen of fietsen we dan naar onze locatie. Dit doen we via een vaste route, want veiligheid staat voorop!

Activiteiten

Aangekomen op de BSO gaan we eerst even gezellig zitten, wat drinken en een koekje eten. We praten met de kinderen over de dag en ze kunnen ons vertellen wat ze maar willen. Soms vieren we verjaardagen of andere bijzondere dagen.

Op de BSO mag ieder kind zichzelf zijn en mag zelf bepalen aan welke activiteit ze willen deelnemen. Niets is verplicht. Een lange dag op school vergt al inspanning genoeg. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen namelijk ontspannen en doen wat ze leuk vinden. Samen of alleen. Binnen of buiten. Alles kan en mag.

Warme maaltijd

We bieden de mogelijkheid om je kindje mee te laten eten op de BSO. Iedere dag wordt er een verse warme maaltijd gemaakt en wordt er met een groep kinderen gezamenlijk gegeten. Wanneer je hiervan gebruik wilt maken is het mogelijk hier een strippenkaart voor te kopen. Zo kan je zoon of dochter 10 keer mee eten op het moment dat dit voor jou het beste uitkomt! 

Sport BSO HI3

Naast onze Buitenschoolse opvang aan de Deken Dr. Dirckxweg bieden wij ook een Buitenschoolse Sport opvang aan waarbij sport, spel, plezier en kind centraal staan!

Wil je meer weten over Sport BSO HI3, klik dan hier. We laten je graag meer zien van deze unieke locatie!