Image Alt

Tarieven

Natuurlijk wil je graag weten, voordat je je kindje bij ons inschrijft, wat je te wachten staat qua kosten. Waarschijnlijk betaal je deze kosten niet alleen en ontvang je een deel terug via de kinderopvangtoeslag. Hoeveel die toeslag is, hangt af van je inkomen, het aantal uur dat je werkt en het aantal kinderen waarvoor je opvang nodig hebt. Voor meer informatie hierover verwijzen we je graag naar de website van de Belastingdienst.

Bij De Berenboot bieden we verschillende contracten aan. Zo hopen we dat je altijd een contract kan kiezen wat het beste bij je persoonlijke situatie aansluit.

Kinderdagverblijf

Naast een 52 weken contract hebben we namelijk ook een 47 weken én een 40 weken contract. Tevens is flexibele opvang ook mogelijk. We hebben geprobeerd dit zo inzichtelijk mogelijk voor je te maken met alle mogelijkheden op een rijtje.
$ 100

BSO

Ook voor de buitenschoolse opvang hebben wij een overzicht gemaakt met een aantal opties. Want naast naschoolse opvang behoort voorschoolse opvang ook bij ons tot de mogelijkheden. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van flexibele opvanguren of vakantiepakketten.
$ 100

Wist je dat......

Wij een 52 weken, 47 weken en 40 weken pakket aanbieden?


Wij iedere dag een verse warme maaltijd bereiden voor de kindjes en deze is opgenomen in de tarifering?


Wij al jaren werken met hetzelfde vaste team?


Wij een knipservice voor de kindjes bieden?


Wij werken met De Berenboot ouderapp?